#AsuultSambar :

ASUULT.NET - МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Sep.16.19 1:04 am

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
PostPosted: Nov.09.12 11:38 am 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Nov.09.12 11:25 am
Posts: 1
Сайн байцгаана уу? Миний лаптоп HP pavillion dm4. Win7 Home premium 64bit ийн оригиналыг нь ашигладаг юм л даа тэгээд Win8 болгох гээд нэг асуудал гараад байна аа туслаач. би win8 iin Pro, Ultimate, Consume бүгдэнгийнх нь 64x 86x татаж ашиглах гэж үзлээ тэгээд ДВД дээр img лэж шараад ашиглах гэхээр орж ирэхгүй хүлээж байгаад асчаад байна. First boot ээ DVD болгосон л доо. гол нь зүгээр Upgrade хийх гээд setup.exe г ачааллуулахад "Use the other installation disc that says 64-bit. When you insert it, Windows Setup will restart automatically" гээд байна. энийг шийдвэрлэж Win8 тай болход туслаач


Last edited by OllyDBG.exe on Sep.02.13 4:20 am, edited 1 time in total.
хадав


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Nov.09.12 5:12 pm 
Offline
¤ Expert

Joined: Jul.06.10 1:31 am
Posts: 1605
Түвэг бүхий асуудал юм даа.
Pro, Enterprise x86,x64 гээл баахан iso татаж үзсэн гэжугаа. Бүгдээрээ нотой инсталл байна гэж бол арай байхгүй байлгүй дээ.
Бүүттэй шарж бол мэдэж байгаа л бололтой. First boot device - optic drive-аа сонгоод өөрчлөлтөө хадгалж гарсан байлгүй дээ.
Optic drive, бичсэн dvd нь асуудалгүй л байна. Windows дотроосоо upgrade хийх оролдлого хийж болоод байгаа бол.
Ер нь бол WIN7 суусан бараг бүх ком дээр WIN8 сууна гэж ойлгож байгаа. Hardware requirements бол үндсэндээ адилхан.
Яахав но байх нь байгаа л даа. WIN8 CPU дээр PAE, NX bit, SSE2 гэсэн нэмэлт функцууд шаарддаг болсон. Энэ 3 тэгэхдээ
баргийн CPU дээр байж байдаг эдүүд. CPU ч гологдож байгаа нь юу л бол.
Санаанд орж байгаа юм гэвэл anykey даруулдаг эд байж болно. Асч байхад нь space-ээ товшоод бай.
Уул нь анхааруулсан бичиг нь гарч ирдэг. Харагдахгүй гажигтаад байж болно. Харж амжихааргүй хурдан алга болоод
байж болно. Тэгж үзсэн бол quick boot device сонгодог товчоо олоод optic device-оо гараар сонгоод үз.
F8, F10, F12 гм товчууд байдаг. Үйлдвэрлэгч, загвар моделоосоо хамаараад өөр өөр.
За тэгээд болохгүй бол заавал двд-нээс суулгах алба уу. USB boot хий. Амжилт.

Илүү үг: Windows 8 дээр Ultimate, Consume гэсэн хувилбарууд байхгүй.
Гишүүн болгон хамрын ханиад хүрэх болгондоо Ямар эм уух уу гэсэн сэдэв нээгээд байвал
Самбар гэцүүднэ. Иймэрхүү асуудлуудаа асуух сэдвүүд хангалттай олон бий.


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Nov.11.12 12:09 pm 
Offline
Жирийн Нэгэн Гишvvн
Жирийн Нэгэн Гишvvн

Joined: Sep.24.09 8:02 pm
Posts: 16
XP гээ солиод win 8 болгох гэсэн чинь инсталл нь гарчихаад цаашаа явдаггүй ээ яах уу? Setup metup -д тохиргоо хийх үү?


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Nov.11.12 5:35 pm 
Offline
Хэлээд баршгvй их цолтой
Хэлээд баршгvй их цолтой
User avatar

Joined: Jul.04.12 1:23 pm
Posts: 472
Quote:
XP гээ солиод win 8 болгох гэсэн чинь инсталл нь гарчихаад цаашаа явдаггүй ээ яах уу? Setup metup -д тохиргоо хийх үү?
ямар үзүүлэлттэй pc.н дээр суулгах гэж байгаа юм


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Nov.16.12 6:28 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.23.05 10:16 pm
Posts: 9037
Location: Paypal-ЮмАвахТөлбөрХийхэдТуслана
Зүгээр л format install хийчээч

_________________
Paypal-ЮмАвахТөлбөрХийхэдТуслана


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Nov.16.12 7:26 pm 
Offline
Дархлагдсан Гишvvн
Дархлагдсан Гишvvн
User avatar

Joined: Nov.21.09 10:19 pm
Posts: 1272
Location: Олон хүн олон үнэртэй. Олон үнэр нийлээд орчлонгийн хамгийн муухай үнэрийг бүтээнэ.
Quote:
Сайн байцгаана уу? Миний лаптоп HP pavillion dm4. Win7 Home premium 64bit ийн оригиналыг нь ашигладаг юм л даа тэгээд Win8 болгох гээд нэг асуудал гараад байна аа туслаач. би win8 iin Pro, Ultimate, Consume бүгдэнгийнх нь 64x 86x татаж ашиглах гэж үзлээ тэгээд ДВД дээр img лэж шараад ашиглах гэхээр орж ирэхгүй хүлээж байгаад асчаад байна. First boot ээ DVD болгосон л доо. гол нь зүгээр Upgrade хийх гээд setup.exe г ачааллуулахад "Use the other installation disc that says 64-bit. When you insert it, Windows Setup will restart automatically" гээд байна. энийг шийдвэрлэж Win8 тай болход туслаач
Boot hiilgui, Windows 7 deereesee setup.exe ajilluulahad tegej bgaa bol, 64 bitiin Windows 8 tataj avsan gedegtee itgeltei bn uu?

_________________
Die Chemie stimmt einfach


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Dec.28.12 3:21 am 
Offline
Эзэрхийлэн Эзлэгч Гишvvн
Эзэрхийлэн Эзлэгч Гишvvн
User avatar

Joined: May.22.10 7:43 pm
Posts: 956
Location: mongolia
onoodor windows8tai laptop awsin...tegeed zoowriin hardnaasaa ymnuudaa huulangaa toglj bdimu geed dota 2 suulgachaad togloh geed high performance dr n tawij bgad togloh gesen chin loading gd ehelj ogdguie..uurd ushih ym shig bna.win 8 dr togloom ntr iim udaan ehelne gj bhu...bs yaagaad bgaam bol gd warcraft 3 test mayagaar ehluulsen chin untahnee bur 2 3 minut huleehiin ..minii huuchin i7 dr l law 10 garui sek huleedeg bsin,.tegsen ene neg l bishee....uul n i7 3630tai cputai..gpu n gt635.bs onbaordtai intel hd 4000...ram 8gb....uul n iim laptopn dr war metiin ym zugeer l sungenene bizdee...sonin ymaa.ym huulj bhad tegj udna gj baimguimdaa...huuchin muu i7 dree l ym hulangaa toglool bolool bdag bsimda...eswel ene win8d noo bnu.nadd nih taalagdkuma t1 sanagdaad bna.ymr utas bishdee...

_________________
Shan amidar eswel uh....


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Dec.28.12 8:27 am 
Offline
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
User avatar

Joined: Aug.15.09 5:24 pm
Posts: 726
Location: internet
Quote:
Түвэг бүхий асуудал юм даа.
Pro, Enterprise x86,x64 гээл баахан iso татаж үзсэн гэжугаа. Бүгдээрээ нотой инсталл байна гэж бол арай байхгүй байлгүй дээ.
Бүүттэй шарж бол мэдэж байгаа л бололтой. First boot device - optic drive-аа сонгоод өөрчлөлтөө хадгалж гарсан байлгүй дээ.
Optic drive, бичсэн dvd нь асуудалгүй л байна. Windows дотроосоо upgrade хийх оролдлого хийж болоод байгаа бол.
Ер нь бол WIN7 суусан бараг бүх ком дээр WIN8 сууна гэж ойлгож байгаа. Hardware requirements бол үндсэндээ адилхан.
Яахав но байх нь байгаа л даа. WIN8 CPU дээр PAE, NX bit, SSE2 гэсэн нэмэлт функцууд шаарддаг болсон. Энэ 3 тэгэхдээ
баргийн CPU дээр байж байдаг эдүүд. CPU ч гологдож байгаа нь юу л бол.
Санаанд орж байгаа юм гэвэл anykey даруулдаг эд байж болно. Асч байхад нь space-ээ товшоод бай.
Уул нь анхааруулсан бичиг нь гарч ирдэг. Харагдахгүй гажигтаад байж болно. Харж амжихааргүй хурдан алга болоод
байж болно. Тэгж үзсэн бол quick boot device сонгодог товчоо олоод optic device-оо гараар сонгоод үз.
F8, F10, F12 гм товчууд байдаг. Үйлдвэрлэгч, загвар моделоосоо хамаараад өөр өөр.
За тэгээд болохгүй бол заавал двд-нээс суулгах алба уу. USB boot хий. Амжилт.

Илүү үг: Windows 8 дээр Ultimate, Consume гэсэн хувилбарууд байхгүй.
Гишүүн болгон хамрын ханиад хүрэх болгондоо Ямар эм уух уу гэсэн сэдэв нээгээд байвал
Самбар гэцүүднэ. Иймэрхүү асуудлуудаа асуух сэдвүүд хангалттай олон бий.
найдвартай ажилдаг 8н татах линк байвал тавиач :) би бас шараад ажилдгүйг татцан бололтой бүүтээр ороод цэнхэр 4лжин логотой хонох шинжтэй
нээрээ энэ usb boot чинь бүтэхгүй удаан эд байлээ шд xp дээр л мянган юм болж байсан тэхээр 8 этр бол хэрэггүй биз...

_________________
ZzZzZ


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Dec.29.12 1:32 am 
Offline
Эрхэм Гишvvн
Эрхэм Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.27.12 2:05 am
Posts: 34
Ene WerFault.exe gedeg nuhur yadag ed yum be? intel rapid storagy technologi suulgasnaas hoish bainga l garj irdeg bolloo

_________________
Хэнд ч бүү ИТГЭ


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Feb.05.13 6:58 pm 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Jul.30.11 8:52 pm
Posts: 2936
Location: Ulaanbaatar
Minii huwid Win 8-g heterhii ert suulgachxsan ymuuda gj bodood bdim, naidwartai activator ch alga, bgag ni suulagahaar zarimdaa asahdaa lock screen heseg dr delgets harlaad bh ym, bas tgd sar bolood l yalgaagui active windows gd tamga ni garaad irchx ym, jaahan asuudaltai l sanagdaad bna.

_________________
DEFCON: Everybody Dies


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Feb.14.13 12:52 pm 
Offline
Гишvvн

Joined: Nov.05.06 12:42 pm
Posts: 10454
Windows 8 суулгасан чинь wireless нь ингэж алдаа заагаад болдгүй ээ. Help
Attachment:
ImageUploadedByAsuultSambar1360813877.772648.jpg
ImageUploadedByAsuultSambar1360813877.772648.jpg [ 18.64 KiB | Viewed 4958 times ]


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Feb.17.13 9:19 pm 
Offline
Самбарын Хvндэт Гишvvн
User avatar

Joined: Sep.03.06 7:02 pm
Posts: 2140
Neg Asuudal bainaa... Windows media player SUBTITLE boldoggui ymr uchirtain boloo.... ON bolgotson... BAs nuguu yu bilee directvob ch biluu yu bile teriig suulgatsan tegsen heseg bolj baigaad odoo bur bhgui sshuu.... Vlc player ene ter deer bol zugeer bgn... Windows media player l bolkun.. bi nuguu "Play to" geed tsesendeer darj zuragtaaraa yum uzeh ged bgn.. tgsen media l togluuldag yum shig bn... comoosoo movie shuud wifi aar uzehch uul ni nice yum.. SUB l asuudal bolchood bn.. medeh hun bnuu


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Feb.19.13 6:22 pm 
Offline
Гялалзагч Гишvvн
Гялалзагч Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.07.09 6:59 pm
Posts: 44
За энийг windows 7 шиг болгомоор байна аа. Юу гэхээр Вин7 дээр олон цонхон дээр ажиллаж байхад нэг цонхон дээрээ хэлээ Монгол дээр тааруулаад/жишээ нь фэйсбүүк дээр Монголоор юм байнга бичдэг учир Монгол хэл дээр alt+shift/ өөр нэг цонхон дээр жишээ нь yahoo messenger ENG тааруулчихаад буцаад фэйсбүүкээ идэвхжүүлэхэд автоматаар Монгол болдог байсан шдээ. Мэдэж байгаа байх. Гэтэл вин 8 тэгэхгүй юм. Ядаргаатай юмаа. Энийг мэдэх, нийлж шийдэх хүн байна уу?

_________________
Vins@nity***


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Apr.15.13 8:20 pm 
Offline
¤ Expert
User avatar

Joined: Jun.09.04 3:40 pm
Posts: 6442
tohirgoo bna lee

_________________
Canon EOS 60D 18-200 EF-S/IS


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Apr.17.13 11:47 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Dec.08.11 2:34 pm
Posts: 5701
Форматлаад (os нь суучихаад) дуусаад рес хийгээд дэлгэц харлаад таг энэ юуных бэ? График карт буруу драйвэрээр танидаг шиг


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Apr.17.13 11:55 pm 
Offline
¤ Expert

Joined: Jul.06.10 1:31 am
Posts: 1605
Хэд хэдэн Dell notebook дээр тэгж дэлгэц харлаж байсан.
Support site дээрээс нь service tag-аар нь хайж таарах BIOS олж update хийж байж
зүгээр болсон.


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Apr.18.13 12:01 am 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Dec.08.11 2:34 pm
Posts: 5701
Тэхх dell Inspiron N5110 гээд
харлачихсан юман дээр яаж update хийсэн бэ? :razz:


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Apr.18.13 12:42 am 
Offline
¤ Expert

Joined: Jul.06.10 1:31 am
Posts: 1605
Ядах юу байхав. Hiren boot live cd - Windows 7
Тэр XP-г нь ч ашигласан болно.


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Apr.18.13 12:48 am 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Dec.08.11 2:34 pm
Posts: 5701
Асуулт 1
torrent оос татаад шарчих юм уу? bios яаж оруулаж бичих билээ хө хэхэ
Асуулт 2
google.com.mm гэж ороод байх юм энэ яачихсан юм бол лол
Утасаас мөн адил
Асуулт 3
Аятайхан вирус устгачих про байна юу билээ. drweb суулгасан чинь Ком дискодоод байх юм


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Apr.18.13 12:59 am 
Offline
¤ Expert

Joined: Jul.06.10 1:31 am
Posts: 1605
Hiren Boot CD
http://www.hirensbootcd.org/download/
Энийг татаж boot-тэй шараад MiniXP-ээр нь орж татаж авсан BIOS-оо
флашаар оруулаад desktop дээр нь тавьж байгаад ажиллуулахад болно.
Тэгэхдээ бэлэн Windows 7 DVD байвал 7-оор гялс форматлаад update хийвэл хурдан байх.
Байхгүй бол Hiren Boot CD татаж аваад шараад хадгалсан байхад хэрэг болох өдөр ирнэ дээ.


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Apr.18.13 1:03 am 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Dec.08.11 2:34 pm
Posts: 5701
Баярлалаа.


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: May.27.13 5:37 pm 
Offline
Дархан Гишvvн
Дархан Гишvvн

Joined: Oct.23.08 11:45 pm
Posts: 209
Crackdsan Windows 8-d microsoft user burtguuleed app store-d ni orood yum tatval yaah bol? huchingui bolgood haychih boluu?


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Jun.12.13 1:48 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
User avatar

Joined: May.07.06 5:33 pm
Posts: 5
Location: Улаанбаатар
За би нэг комтой бүр эргүүттэлээ ноцолдлоо.
Миний компьютерийн үзүүлэлт
Asrock G41 VS3 Board
Core2Duo 2.53 E7200 CPU
8 gb Ram
Asus GeForce GTS 450 /4gb/
Тэгээд Windows8 Pro 64 bit суулгаад асуудалгүй ашиглаж байлаа.
Нэг удаа зурагтруу дууг нь залгаад ашиглах гэсэн чинь дуу нь явахаа больчирсон юм. Тэрнээс хойш буцааж XP болгоод ч дуу нь явдаггүй, Onboard болгоод ч болдоггүй.
Тэгэхээр нь адилхан үзүүлэлттэй хэрнээ XP суусан компьютерт Graphic card-ыг нь тавьж үзэхээр дуу нь яваад байх юм.
Тэгээд сольж тавьсан дээрээ WinXP байгааг нь WIN 8 давхар суулгаж үзлээ. XP дээрээ дуу нь байна. RAM нь 4gb гэж орж ирээд байгаа юм.
Win8 дээрээ дуу нь бас л байдаггүй. Ram нь 8 gb гэж гарч байгаа.
Windows8 дээрээ дууг нь оруулах л хүсэлтэй байна. Туслаач :(

_________________
Амьддаа бие биенээ хайрла


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Jun.21.13 10:49 pm 
Offline
¤ Powered by Music
User avatar

Joined: Oct.04.05 3:41 pm
Posts: 3131
Location: Улсын нийслэл Улаанбаатартаа
Refresh PC хийвэл HDD partition-д нөлөөлдийм болуу? Ком гэнэт асахаа байгаад дээрээс нь хэрэгтэй файлуудаа авч чадахгүй байгаа юм аа. Refresh PC-гээр windows-өө суулгавал C, D дээр байгаа файлууд хэвээрээ байх бол уу? Windows-ийн өөрийх нь сайт дээр бол personal data устахгүй гэцэн байгаад байна. Partition өөрлөгдөхгүй гэдэгт нь эргэлзээд байна л даа

_________________
http://www.facebook.com/tselmee


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Aug.11.13 5:32 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Aug.11.13 5:24 pm
Posts: 4
Надад нэг асуудал байна.
Виндөүз 8 тай лаптоп вай фай ерөөсөө орж ирдэггүй. Хамгийн гол нь манайх нүүсэн юм лдаа. Нүүхийн өмнө зүв зүгээр ажиллаж байгаад нүүсний дараа манай вай фай орж ирдэггүй. Рөүтэр бол хэвээрээл байгаа. Өөр вай фай бол орж ирж байгаа мөртлөө гэрийнх орж ирэхгүй тэгсэн мөртлөө утас ч юмуу өөр төхөөрөмжүүд бол манай гэрийнхт холбогдоод зүв зүгээр байна. Лаптопт асуудал байна уу гэхээр өөр вай фай ууд зүгээр орж ирээд байна. Манай нэт болохгүй байна уу гэхээр лаптопноос бусдад нь орж ирээд байдаг.
Энэ юуных юм бол туслаач?


Top
   
 Post subject: Re: Win 8 problem
PostPosted: Aug.12.13 8:42 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Aug.11.13 5:24 pm
Posts: 4
Надад туслаач найзуудаа. Лаптопоо хүссэн газраасаа хэрэглэж чадахгүй кабеландаа уячихаад л нэтээр хэсэх хэцүү байна


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited