..:::Turkce Konusalim:::..
Зохицуулагч: university_mods
- RoBBeR_boy
- • Moderator

- Бичлэгүүд: 1914
- Нэгдсэн: 2-р сар.16.07 9:53 am
- Байршил: ...:::DeePLy Di[S]SoLVeD [i]NTo Fu[C]KiN DaR[K]NeSS... [oF LoViNG 'eR]:::...
Re: ..:::Turkce Konusalim:::..
merhaba arkadaslar ben turkiyedenim.. sitenize kiz arkadasim sayesinde goz attim. turkceniz oldukca iyi turkiyeye giden varmi aranizda veya .orda okuyan hepinize iyi sanslar dilerim kolay gelsin.
merhaba arkadaslar ben turkiyedenim.. sitenize kiz arkadasim sayesinde goz attim. turkceniz oldukca iyi turkiyeye giden varmi aranizda veya .orda okuyan hepinize iyi sanslar dilerim kolay gelsin.
- RoBBeR_boy
- • Moderator

- Бичлэгүүд: 1914
- Нэгдсэн: 2-р сар.16.07 9:53 am
- Байршил: ...:::DeePLy Di[S]SoLVeD [i]NTo Fu[C]KiN DaR[K]NeSS... [oF LoViNG 'eR]:::...
hahaha turkcen biraz bozuk deil mi lol :D turkiyede okuyom.. neyse saol sanada kolay gelsin
N[o] Mo®E He$I[†]a[†]ioN
- Ongorhoi
- Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

- Бичлэгүүд: 8
- Нэгдсэн: 10-р сар.09.09 10:06 am
- Байршил: Darhan
Re:
nackamura написал:31 cekmeye bilmeyem adam var miydir? kufurlerin onunde yasamak o kadar zor ki senin alismasi lazm! yani sen de onlarin tersine durman gerek!hulmastwaaa написал:sey nackamura sen otuz bir cekmegini biliyor mu ben istanbulda kufrulerin onunde yasiyor cko zorya
Marttsan bnashdee, ymar haramsaltai yumbe, unshaad yu ch oilgohoo bolij, haramsaltai yumaa
.
- Frank_Gardine
Mister - Бичлэгүүд: 606
- Нэгдсэн: 4-р сар.06.06 2:42 pm
- Байршил: Traveler™